fbpx

DK: Is the loan-market about to go bust? What do the danish Aluxers thisnk?

At få et kontant forskud kan virke som en vanskelig opgave, men det er det virkelig ikke. Der er mange forskellige måder at låne penge til en række formål. Hvis du har brug for kontanter, inden din næste lønseddel forfalder, kan et personligt lån være din eneste mulighed. Hvis du har brug for ekstra penge i midten af ??måneden, kan du overveje at låne penge fra en ven eller en slægtning. Der er mange andre alternativer til at låne penge, når det er nødvendigt, især hvis du har de gode kredit score for at kvalificere dig.

Optagelse af et personligt lån svarer meget til optagelse af et boligkapital eller kreditkortlån. Den eneste forskel er, at i stedet for at gå direkte til banken, vælger du et firma, der giver dig en online mulighed. Derudover kan du låne penge i en kortere periode, normalt i omkring en måned. I modsætning til et kreditkort eller en egenkapital, er renten på lønningsdagslån normalt ret lave. Der er dog forskellige muligheder for at låne penge, især hvis du ikke er i stand til at få kontanter gennem et traditionelt lån. Du kan bede familiemedlemmer, venner eller kolleger om at låne dig penge, indtil din næste lønseddel ankommer.

Ansøgning om forskud på lønningsdag kræver ikke et stort ansvar eller omfattende undersøgelser. Faktisk kan de fleste mennesker gøre det uden at være særlig selvbevidste. Processen udfylder simpelthen en onlineformular, leverer nødvendige oplysninger og modtager godkendelse eller afslag inden for få minutter. Når låntageren er godkendt, lægger han derefter pengene ned på deres konto og giver en dato for tilbagebetaling. De kan enten tilbagebetale lånet alene eller optage et kortvarigt kreditkort. Hvis de vælger at optage det kortfristede lån, skal de tilbagebetale det inden den dato, der er angivet på kortet.

I modsætning til andre typer kreditkort påvirker lønningsdagslån ikke din kreditvurdering i det lange løb. Når du låner penge til et lån, du optager i en bank, er der en god chance for, at du bliver afvist, uanset hvor mange penge du låner. Med lønningsdagslån behøver du ikke bekymre dig om dette problem, så du kan være sikker på at få de penge, du har brug for, når du har brug for det. Den anden store forskel mellem at optage et kortvarigt personlån og et banklån er tilbagebetalingsvilkårene. Hos banker kan lånetiden forlænges, hvis du går glip af en betaling, hvilket kan gøre din oprindelige tilbagebetalingsperiode meget dyrere.

En anden måde at låne mindre end det, der forfalder på et kreditkort eller en egenkapital, er at tage kontante forskud i stedet. Selvom disse teknisk betragtes som smålån, er der normalt et loft på det beløb, du kan låne til enhver tid. Det betyder, at hvis du kun har et par hundrede dollars at bruge, kan du ikke tegne en hel måneds grænse på dit kreditkort. Da disse typer forskud imidlertid ikke skal tilbagebetales i en hel måned, har de kortere tilbagebetalingsperioder og tilbyder generelt en højere APR end andre typer lån.

Uanset om du vælger at låne kontanter fra venner eller familie, fra en ven med en bil eller fra en pengeautomat, skal du sørge for at tilbagebetale lånet som aftalt. Hvis du ikke tilbagebetaler lånet, beskadiger du din kredit score i op til tre år, hvilket også er den tid, det tager at opbygge en ny kredit score. Hvis du optager et internetlån, vil du sandsynligvis modtage pengene hurtigt, men du skal stadig tilbagebetale lånet som aftalt. Det tilrådes ikke at optage flere lån, hvis du har til hensigt at tilbagebetale dem alle inden for en måned.

Add comment

You must be logged in to add an answer.